Bel René van der Molen van Imkerij van der Molen voor professionele wespenbestrijding! 06 – 38824999

Heeft u last van een wespennest in uw spouwmuur, onder de dakpannen, in struiken of in uw schuur? Woont u in Assen of omgeving en wilt u snel en effectief van uw wespenoverlast af? Neem dan direct contact op via telefoon of WhatsApp voor meer informatie of om een afspraak te maken.

René van der Molen is gespecialiseerd in het bestrijden en behandelen van wespennesten. Of het nu gaat om wespenoverlast in uw tuin, rondom uw huis, of in uw bedrijfsgebouw, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen. Wespen kunnen zich overal nestelen, zoals in ventilatieopeningen, zolders, muren en zelfs in de grond. Laat ons u helpen om deze gevaarlijke insecten veilig en grondig te bestrijden.

Onze diensten omvatten:

  • Bestrijding van wespen in spouwmuren
  • Behandeling van wespennesten onder dakpannen
  • Aanpak van wespenoverlast in tuinen en struiken
  • Professionele hulp bij wespenbestrijding in schuren en garages

 

Kosten van bestrijding

Bij ons zit er in de meeste gevallen garantie op de behandeling. De kosten voor het bestrijden in Assen zijn €65,-. Voor dit bedrag bent u dus garandeert van de wespen verlost. Woont u net buiten Assen belt u dan gerust voor een prijs opgave.

Welk insect?

Twijfelt u om welk insect het gaat? Laat het door ons beoordelen. Hiervoor maakt u duidelijke foto’s en filmpjes en stuurt u deze het liefst via whatsapp naar ons toe. U ontvangt van ons advies over de behandeling. Hier zijn geen kosten aan verbonden.  0638824999

 

Honingbijen:

Wilt u graag meer informatie over honingbijen ga dan naar de website van de imkerij : www.imkerijvandermolen.nl

Bel voor een afspraak of advies: 0638824999

wespenbestrijding
Een wespennest is van een soort papierachtig materiaal opgebouwd.

 

Het nut van wespen:

Wespen spelen een cruciale rol in ons ecosysteem. Ze zijn effectieve natuurlijke bestrijders van plagen. Ze voeden zich met insecten. Op het menu staan bladluizen, vliegen en andere schadelijke soorten. Di is gunstig is voor zowel tuinen als landbouwgewassen. Daarnaast dragen wespen bij aan de bestuiving van bloemen. Ze helpen bij de afbraak van dood hout en ander organisch materiaal. De recycling van voedingsstoffen in de bodem krijgt hierdoor een boost.

Wespen zijn nuttig. Bestrijding van wespen kan soms noodzakelijk zijn. Denk aan een nest dicht bij deuren, ramen, speeltuinen of andere plekken. Daar zijn ze een bedreiging voor mensen. Wespensteken kunnen pijnlijk en soms gevaarlijk zijn, vooral voor mensen met allergieën. Echter, als wespen zich op een plek bevinden waar ze geen overlast of gevaar veroorzaken, zoals ver weg van menselijke activiteit, is het het beste om ze met rust te laten. Door alleen in te grijpen wanneer het echt nodig is, kunnen we de balans in de natuur behouden en de nuttige rol van wespen in ons ecosysteem respecteren.